maandag 10 mei 2010

Van Kyoto naar Kami

Dag 7 gingen we met de trein van Kyoto naar Kami-cho, een klein vissersdorpje in West-Japan. Ik wilde daar heel graag heen, omdat mijn favoriete Japanse animatie-serie zich daar afspeeld.
Ik heb mijn cosplay-kostuum van Dag 3 aangetrokken, en samen met Yuko hebben we alle plaatsen die in de serie voorkomen opgezocht en foto´s gemaakt.

Veel delen van de stad zijn erg verandert als je het vergelijkt met de animé, de serie is al zo´n 5 jaar oud. In de onderste foto zijn nog wel dingen te herkennen zoals het huisje met het blauwe dak. De brug is vorig jaar vervangen omdat hij te oud werd.

Daarna zijn we doorgereden naar Hiroshima, dat ligt ten zuid-westen van Kami-cho. We hebben de Tempel op het Water bezocht, en we zijn naar een taiko voorstelling geweest. Op het terrein van de tempel liepen allemaal wilde hertjes rond, heel schattig! We hebben daar ook de nationale specialiteit geproefd, Momiji cake.Morgen gaan we Mt. Fuji beklimmen.

4 opmerkingen:

 1. leuk die vergelijking met de foto's van de animatie.......had de foto;s al bij je ma gezien, maar die had wijselijk verzwegen dat jullie morgen een berg gingen beklimmen!!!!(pssst, stél dat ze het niet haalt.....gaat ze het gewoon niet vertellen......JAMMER;)))))

  Op naar de top meiden!!!

  groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haaaaaaaaa die Annick..uhm...of moet ik Ann zeggen???

  Wat gaaf dat je even bij me langskwam! Ik volg jullie graag op jullie jaloersmakende reis! En ik moet zeggen dat jullie er héél goed in slagen om de sfeer weer te geven! Mooie foto's , bijzondere ontbijtjes en "ver-van-mijn-bed-rituelen" voorbij zien komen! Ik vindt het allemaal wonderschoon!
  Het hoe en waarom van jullie reis is me nog niet helemaal duidelijk, zoals bv, waar ken je die lieve mensen toch allemaal van? Maar dat ik ga nog weleens ergens teruglezen denk ik.;)
  Nog drie dagen.........niet aan denken meis, geniet nog intens van elke dag die komen gaat, je bent er toch maar mooi geweest! En samen met je moeder, dat lijkt me toch wel heel bijzonder.....heb al tegen mijn man hier gezegd dat ik dat ook wil, met mn dochter op reis.....ik bofkont heb er twee....en geen zoon;)....arme papa, we sturen hem een kaarT!!! Of net als jullie gedaan hebben....googlechatdingesgedoe.....helemaal gaaf!
  Slaap lekker en laat ons nog drie mooie dagen meebeleven!

  Groetjes!!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook wel gek van Japan maar voroal dan van de Anime de tekenfilmpjes van de Manga's!
  Dus ik word hier ook maar volger! er zullen vast nog meer leuke dingen vershchijnen.

  Groeten Rick

  BeantwoordenVerwijderen